KynoFlex Puppy- en hondentrainingen

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame puppycursus of hondentraining? Breng dan een bezoek aan mijn website kynoflex.nl. Je kunt bij mij terecht voor een complete puppycursus, pubercursus tot hondentraining waarbij je kunt werken aan wat jij belangrijk vindt. Bij elke training krijg je 100% aandacht, informatie en alle handvatten die je nodig hebt.

Kiezen voor een privé puppycursus, pubercursus of hondentraining heeft natuurlijk veel voordelen. Wat dacht je van aan de slag gaan op dagen en tijden die je echt uitkomen. Werken aan wat belangrijk is of de reden dat je voor een privé training hebt gekozen. En aan de slag gaan in een voor de pup- of hond en baas vertrouwde omgeving. Waardoor er meer rust en minder stress is tijdens de hondentraining en meer kunt bereiken.

Heb jij net als mij zin om aan de slag te gaan? Bezoek dan de website KynoFlex en schrijf je in. Zodat wij een afspraak kunnen plannen op een dag en tijd die je uitkomt.

Een complete puppycursus volgen?

Leuk, je krijgt een pup in huis en wil graag aan de slag. Dan is de privé puppycursus een goede keuze. Je krijgt tijdens deze veel praktische informatie en adviezen. Maar wij gaan natuurlijk ook aan de slag met verschillende oefeningen tijdens een fysieke trainingen. Welke trainingen tijdens de puppycursus volgen is geheel afhankelijk van de pup, baasje en situatie. Er wordt dus echt rekening gehouden met de pup en is aandacht voor het bieden van maatwerk.

Aan de slag met een pubercursus?

Een puber hond in huis lastig? Dan is het absoluut tijd voor de uitgebreide en gerichte privé pubercursus. Waarbij je leert omgaan met een puber die misschien alles vergeten lijkt te zijn of niet meer luistert aan de hand van praktische oefeningen. Of voor welke andere uitdaging je ook komt te staan. Je krijgt informatie, er is ruimte voor antwoorden op vragen en krijgt handvatten. Zodat je weet wat je moet doen en kunt genieten van jouw puber hond in huis.

Gericht aan de slag met een hondentraining?

Van een gerichte training voor specifiek gedrag tot een goed advies en informatie hoe je het kunt aanpakken. Het is allemaal mogelijk tijdens een hondentraining met Mariska. Er is aandacht voor hond, baas en de situatie. Maar vooral voor de reden dat jij op zoek bent naar een professionele hondentrainer. Want daarvoor ben je absoluut aan het juiste adres bij KynoFlex. Ook voor vragen kun je gerust eens contact opnemen.

Aan de slag? Het is zo geregeld met Mariska van KynoFlex.

Wil je een leuke en vooral leerzame privé puppycursus, pubercursus of hondentraining ervaren? Dan moet je absoluut voor KynoFlex kiezen. Je gaat samen met Mariska aan de slag met wat jij belangrijk vindt. Of dit nu een probleem, gedrag dat je wilt veranderen of iets dat je wilt aanleren is. Samen maken wij er een leerzame training voor pup- of hond en baas van. Waarbij er volop ruimte is voor antwoorden op vragen, het geven van handvatten of bieden van ondersteuning. Je staat er met Mariska niet alleen voor en gaat samen aan de slag!

Wil jij een afspraak maken? Dat kan via de website met het inschrijfformulier. Waarna ik snel contact met je zal opnemen om een afspraak te maken op een dag en tijd die je echt uitkomen. En de training is gewoon bij je thuis of een vooraf afgesproken locatie. Zo train je in een voor de hond vertrouwde omgeving. Dit is doorgaans ook de omgeving die voor de nodige problemen zorgt of waar jij het meest van de tijd te vinden bent. Daar aan de slag gaan kan dus een grote meerwaarde voor hond en baas.

Zien wij elkaar binnenkort tijdens een privé hondentraining?

Zien wij elkaar binnenkort? Leuk! Dan gaan wij er een leuke puppycursus, pubercursus of hondentraining van maken. Echt aan de slag om je verder te helpen, nieuwe dingen te leren en handvatten te geven! Heb je al op mijn website www.kynoflex.nl gekeken. Je kan mij overigens ook via mail: mariska@kynoflex.nl of telefoon: 0655925166 bereiken. Whatsapp mag ook!